3 decembrie 2013

Hand made pentru copii: Bluziță tricotată.

Hand made для детей: вязанная кофточка.
   Итак, продолжаю работу по уменьшению горки имеющихся в доме клубков, путём превращения их в вязанные изделия. Самые мелкие клубки пошли на выполнение игрушек, а те нитки, которые в одиночестве не смотрелись, соединила в пестрые соцветия и связала из них кофту для старшей внучки. Вроде все получилось красиво. Как видно на фото, если передать настроение внучек после получения моих подарков, то все довольны, все смеются! Нравится и детям, и родителям, а как же мне приятно!!!
   Ну, а фотографии о пошаговом выполнении игрушек - в следующем посте.

   Din grămăjoara de gheme, ce le am în casă neutilizate, am reușit să mai fac ceva bucurii la nepoțelele mele în formă de o bluziță pentru timp de iarnă, un ursuleț tricotat și o păpușă.
    La bluziță am folosit ața, ce nu prea avea un „vino încoace”, dacă o foloseam separat. Am combinat - o și eu așa, ca să pară mai veselă pentru o hăinuță de copil și să aibă un luciu, să amintească de palton, dar totuș să fie o vestă călduroasă. Am început să o tricotez de la gât, de la 60 ochiuri, tot adăugând pe parcurs pînă la mărimea necesară. Fiindcă nu știam, cît o să îmi ajungă ața și improvizam în timpul lucrului. Gata, am terminat prin tricotarea acestei bluzițe cu ața pestriță, acum trec la alte stiluri.
   Notă: În postarea următoare voi publica imaginile jucariilor confecționate: un ursuleț și o păpușă, în consecutivitatea îndeplinirii lucrului.



Autorul lucrărilor și
foto: Nora.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu